آخرین اخبار

بارگیری محصولات 209 و CRP100 شازند روزانه شد

پتروشیمی شازند در نامه ای اعلام کرد تعدادی از خریداران این مجتمع علیرغم گذشت زمان زیادی از ثبت حواله، اقدام به بارگیری محصولات خود نکرده اند و با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و لزوم تخلیه انبارها از یک طرف و صدور ممنوعیت تردد از اواسط اسفند، ترتیبی اتخاذ شود تا کلیه کارگزاران خریدار، برای تسویه قراردادهای خرید و بارگیری محصولات خریداری شده تا 20 اسفند ماه، اطلاع رسانی شود.

عرضه یک میلیون تن محصول در بورس کالا

​تالارهای بورس کالای ایران در روز یکشنبه ۸ مهرماه میزبان عرضه یک میلیون و ۹۴ هزار و ۴۳۷ تن انواع کالا و محصول هستند.

امروز در تالار محصولات صنعتی و معدنی ۲۱ هزار و ۳۶۰ محصول شامل ۸ هزار و ۶۶۰ تن شمش، ۵ هزار تن مس کم عیار، ۲ هزار و ۷۰۰ تن ورق و ۵ هزارتن آلومینیوم عرضه می شود.

امروز همچنین ۵۵ هزار و ۶۳۷ تن مواد پلیمری و شیمیایی در تالار پتروشیمی و فرآورده های نفتی عرضه می شود.

تالار حراج باز نیز میزبان عرضه ۵۶ هزار و ۲۳۰ تن محصول شامل ۵۰ هزار تن وکیوم باتوم،۳ هزار تن مس کاتد، ۳ هزار تن سولفات سدیم و ۲۳۰ تن سولفور مولیبدن است.

در تالار سیمان نیز ۹۱۷ هزار و ۱۴۱ تن محصولروی تابلو می رود.

تالار صادراتی شاهد عرضه ۴۲ هزار و ۶۲۶ تن محصول است.در این تالار ۴۱ هزار و ۱۲۶ تن قیر و ۱۵۰۰ تن پلی وینیل کلراید عرضه می شود.

در بازار فرعی نیز هزار و ۴۴۳ تن محصول شامل ۵۰۰ تن گوگرد گرانوله، ۸۵۰ تن شمش آلومینیوم و ۹۳ تن مواد پلیمری روی تابلو می رود.

 

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *