برگزاری نشست هم اندیشی مشترک کمیسیون انرژی، پالایشی و پتروشیمی و کمیسیون صنعت و معدن با حضور رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی امروز در نشست مشترک کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی و کمیسیون صنعت و معدن اتاق تعاون ایران، گفت: با توجه به اینکه درحال حاضر موعد بررسی برنامه هفتم توسعه بوده و این لایحه در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، فرصت مغتنمی محسوب […]

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی امروز در نشست مشترک کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی و کمیسیون صنعت و معدن اتاق تعاون ایران، گفت: با توجه به اینکه درحال حاضر موعد بررسی برنامه هفتم توسعه بوده و این لایحه در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، فرصت مغتنمی محسوب می شود تا قبل از اینکه به بخش صنعت و معدن برسند، شما کارشناسان در میدان، بهترین پیشنهادها را بدهید.

به گزارش پترون، عزت‌الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با حضور در نشست مشترک کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی و کمیسیون صنعت و معدن اتاق تعاون ایران، ضمن استماع مشکلات و راهکارهای اعضای این کمیسیون ها در حوزه صنعت و معدن و انرژی، پالایشی و پتروشیمی، اظهار داشت: مجلس وظیفه قانونگذاری و نظارت را دارد و در قانونگذاری اگر تشکل ها حضور به موقع و قوی داشته باشند، مجلس کوتاهی نمی کند.

وی با اشاره به اینکه  به گفته اتاق های تعاون، بازرگانی و اصناف در تهیه این برنامه از آنها نظر مشورتی گرفته نشده است، افزود: در حال حاضر، برنامه هفتم توسعه در دست بررسی در کمیسیون تلفیق مجلس است و سرفصلی برای موتور اقتصاد کشور که همان صنعت و معدن است، در این برنامه وجود ندارد.

تالارپشتی اذعان داشت: براساس قانون اصل ۴۴ قانون اساسی، سهم تعاون از اقتصاد،  ۲۵درصد است که باید برای تحقق آن زیرساخت و ساختارهای مناسب ایجاد شود که اتاق تعاون ایران باید آن را پیشنهاد بدهد. وی خاطرنشان کرد: میدان اجرا براساس قوانین در دست دولت است و باید به دولت کمک کنیم.  رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه شما مدیران و کارشناسان در میدان هستید، ابراز داشت: شما می توانید با احصا مشکلات و موانع  همچنین ارائه راهکارها و پیشنهادات ما را در حل مشکلات حوزه خودتان کمک کنید.

در این نشست، فاضل همامی رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تعاون ایران، با اشاره به اینکه باید توجه ویژه ای برای حل مشکلات صنایع معطوف شود، بیان داشت: مهمترین مشکل صنایع در شرایط کنونی برق است، چراکه قطع شدن های مداوم برق، فعالان اقتصادی بخش تعاون حوزه صنایع و معادن را دچار مشکلات کرده است.  وی ادامه داد: افزایش سود بانکی و عدم نظارت مجلس بر امور صنعتگران از دیگر معضلات ما است.

بخش دیگر این نشست، فعالان اقتصادی در حوزه انرژی، پالایشی و پتروشیمی به بیان مشکلات مهم در این حوزه اشاره کردند. «حسین در» رئیس کمیسیون انرژی، پالایشی و پتروشیمی اتاق تعاون ایران با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص تولید، ابراز داشت: در دهه گذشته اصالت به تولید داده نشده و اصالت به مهندسی بازار داده شده است.

این فعال اقتصادی گفت: برای آنکه اصالت به تولید، نوآوری، فناوری و مدل های مختلف فروش داده شود، براساس مواد ۱۱۹ تا ۱۲۶ قانون مالیات های مستقیم، را پیشنهاد می کنیم.

در این نشست، موضوعات: مشکلات قطعی برق و گاز در حوزه صنعت، ارائه توضیحاتی در خصوص بازار پاکستان برای سرمایه گذاری، مشکلات حوزه حمل و نقل و فرسودگی ناوگان، عدم نظارت مجلس، رفع موانع توسط دولت، پیگیری مشکلات توسط مجلس، ارائه راهکارها و پیشنهادهای کاربردی به مجلس برای حل مشکلات فعالان اقتصادی و داشتن روحیه مطالبه گری از دیگر موارد مطروحه در این نشست بود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *