تنوعبخشی به سبد سوخت با هدف تأمین پایدار خوراک پتروشیمی
یک مقام مسئول استفاده ازCNG را یکی از راهکارهای کاهش ناترازی انرژی دانست و گفت:با بهرهگیری از ظرفیتهای بهینهسازی مصرف انرژی و تنوعبخشی به سبد سوخت چالشهای ناترازی انرژی را کاهش می دهیم.
یک مقام مسئول استفاده ازCNG را یکی از راهکارهای کاهش ناترازی انرژی دانست و گفت:با بهرهگیری از ظرفیتهای بهینهسازی مصرف انرژی و تنوعبخشی به سبد سوخت چالشهای ناترازی انرژی را کاهش می دهیم.
فضل الله افروشته مدیرعامل شرکت آب معدنی اورانوس در گفتگو با خبرنگار پترون با بیان اینکه توصیه می شود مردم بیش از یک بار از بطری های پلاستیکی استفاده نکنند، خاطر نشان کرد:اگر مایعات داغ و غذای گرم در این بطری ها ریخته نشود می توان به صورت مجدد از آنها استفاده کرد.
وی گفت:دمای بسیار بالا وهمچنین یخ زدگی محتویات برای سلامتی انسان ها مضر است بنابراین مردم ترجیحا از بطری های شفاف استفاده کنند زیرا امکان حل شدن رنگ ها در مواد غذایی وجود دارد.
این کارشناس صنایع غذایی با اشاره به اینکه تمام بطری های پلاستیکی تولید شده برای مواد غذایی در ایران با گرید پلی اتیلن ترفتالات (PET) ساخته می شود که قابلیت بازیافت دارد، افزود:در کشور ما از مواد بازیافتی برای تولید بطری های سموم، لوازم خودرو، نخ پلی استر و… استفاده می شود اما در اروپا حتی مواد بازیافت شده از بطریهای پلاستیکی برای تولید محصولات با پروانه غذایی یا فود گرید کاربرد دارد.عددهای زیر بطری ها هیچ ارتباطی با امکان بازیافت آنها ندارد و بسیاری از تولدکننده های ایرانی این نمادها را درج نمی کنند.
افروشته در ادامه تاکید کرد:رنگ هایی که به بطری های پلاستیکی افزوده می شود می تواند فود گرید یا غیر فود گرید باشد.بعضی از تولیدکننده ها متاسفانه به دلیل ارزانی از رنگ های بدون پروانه غذایی و حتی رنگ های نساجی برای تولید بطری استفاده می کنند.قیمت مستربچ از ۱۳ تا ۴۰ هزار تومان متغیر است و مستربچ های محدوده قیمتی ۱۳هزار تومان اکثر پروانه غذایی ندارند.
وی در پایان گفت:برخی تولیدکنندگان به دلیل سودجویی از این نوع مستربچ ها برای تولید بطری استفاده می کنند که برای سلامتی مردم مضر است.
0 Comments