به مردم دروغ می گویند، ظروف گیاهی نداریم/پلاستیک یعنی طلا
به گفته حمید صمدی آزمایش ها نشان می دهد بیش از ۵۰ درصد از ترکیبات ظروف یکبار مصرف گیاهی تولید شده در ایران را پلیمر صنعتی تشکیل می دهد.
رییس انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف در گفتگو با پترون:
رییس انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف در گفتگو با پترون با تقلبی خواندن ظروف یکبار مصرف گیاهی در ایران خاطر نشان کرد:آزمایش ها نشان می دهد بیش از ۵۰ درصد از ترکیبات این ظروف را پلیمر صنعی تشکیل می دهد.
حمید صمدی با اشاره به اینکه در استاندارد بیوپلیمرها، ظروف یکبار مصرف باید ۱۰۰ درصد گیاهی باشد، تاکید کرد:چنین چیزی در ایران وجود ندارد و سال هاست به مردم دروغ می گویند.
وی به مردم هشدار داد از خرید ظروف یکبار مصرف بدون آرم بهداشتی خودداری کنند چرا که این محصولات به شکل غیر بهداشتی و زیرپله ای تولید و روانه بازار مصرف می شود.
مدیرعامل شرکت رویا پلاستک کردستان با بیان اینکه مسئولیت مشکلات ناشی از استفاده مجدد از ظروف یکبار مصرف بر عهده خود مصرف کننده است، افزود:در بسیاری از نقاط دنیا وقتی شما یک بطری نوشابه خریداری می کنید، فروشنده بخشی از پول شما را تا زمان پس آوردن بطری نوشابه به عنوان هزینه جمع آوری زبانه نزد خود نگه می دارد.
صمدی به بازار ۴۰۰ میلیونی نفری برای فروش محصولات یکبار مصرف ایرانی در منطقه اشاره کرد و گفت، در هفته های اخیر مذاکراتی با شرکت های آلمانی برای صادرات محصولات ایران به این کشور انجام شده است.
وی پلاستیک را طلای کثیف و سرمایه ای ارزشمند خواند و اظهار داشت:کشور چین برای جمع آوری زبانه کشورها حتی پول می پردازد این درحالی است که در کشور ما نه تنها شهرداری ها برای جمع آوری زباله ها از مردم پول میگیرند بلکه بازیافت این زباله ها به درستی و اصولی انجام نمی شود.
این فعال صنعت پایین دستی پتروشیمی خاطر نشان کرد:امروز تولیدکنندگان ماشین آلات آلمانی و ایتالیایی دستگاه هایی ساخته اند که می توانند بیش از 10 نوع زباله های پلاستیکی را بدون تفکیک از یکدیگر به پروفیل در و پنجره تبدیل کنند یا هم اکنون دستگاه هایی وجود دارد پلی ایتلن را به تسمه های بسیار مرغوب و با کیفیت تبدیلم می کند.
حمید صمدی سرطان زا بودن محصولات یکبار مصرف را یک باور اشتباه بین مردم خواند و افزوده:براساس اعلام سازمان غذا و داروی آمریکا استاندارد استایرن منومر آزاد در پلی استایرن ۱۰۰۰ پی پی ام است این در حالی است براساس اعلام مدیران پتروشیمی تبریز میزان منومر آزاد موجود در پلیمرهای تولیدی این شرکت ۵۰۰ پی پی ام یعنی نصف استاندارد اعلامی FDA آمریکاست.حتی در توت فرنگی و دارچین هم استایرن منومر وجود دارد بنابراین باید در مصرف این محصولات هم اعتدال پیشه کرد.
وی در ادامه گفت:وقتی وزارت بهداشت برای محصولات تولیدی یک شرکت پروانه بهداشتی صادر می کند این بدین معناست که آن محصول هیچ زیانی برای مردم سلامتی مردم ندارد، پس چگونه است که مدیر سازمان پسماند شهرداری به راحتی اعلام می کند پلی استایرن سرطان زاست؟
به گفته رییس انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف در همایش بین المللی ظروف یکبار مصرف و بیوپلیمرها که ۲۷ تا ۲۸ تیرماه ۹۶ در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار خواهد شد، دو گرید بیو پلاستیک معرفی خواهد شد.
0 Comments