تنوعبخشی به سبد سوخت با هدف تأمین پایدار خوراک پتروشیمی
یک مقام مسئول استفاده ازCNG را یکی از راهکارهای کاهش ناترازی انرژی دانست و گفت:با بهرهگیری از ظرفیتهای بهینهسازی مصرف انرژی و تنوعبخشی به سبد سوخت چالشهای ناترازی انرژی را کاهش می دهیم.
یک مقام مسئول استفاده ازCNG را یکی از راهکارهای کاهش ناترازی انرژی دانست و گفت:با بهرهگیری از ظرفیتهای بهینهسازی مصرف انرژی و تنوعبخشی به سبد سوخت چالشهای ناترازی انرژی را کاهش می دهیم.
به گزارش پترون، در هفته دوم اردیبهشت ۲۲ هزار و ۷۰۶ تن محصول شیمیایی عرضه و بالغ بر ۲۲ هزار و ۸۷۷ تن تقاضا برای آن به ثبت رسید.
در گروه محصولات شیمیایی؛ اسیدترفتالیک، کریستال ملامین، دی اتیل هگزانول، استایرن منومر، دی اتیلن گلایکول و ایزوبوتانول با رقابت از سوی معامله گران خریداری شدند.
اسیدترفتالیک پتروشیمی تندگویان با عرضه ۱۱۰ تنی به میزان ۱۲۷۰ تن تقاضا داشت، قیمت پایه این کالا ۲ هزار و ۶۰۶ تومان و نرخ خرید آن هم ۲ هزار و ۸۶۶ تومان رقم خورد.
دی اتیل هگزانول پتروشیمی شازند هم ۱۱۰۰ تن عرضه و ۱۷۷۱ تن تقاضا داشت، قیمت پایه این کالا ۳ هزار و ۲۰۱ تومان و میانگین نرخ خرید آن هم ۳ هزار و ۷۲۵ تومان بود.
کریستال ملامین پتروشیمی خراسان با عرضه ۲۰۰ تنی ۲۵۰ تن تقاضا داشت، قیمت پایه این کالا ۴ هزار و ۸۹۱ تومان و میانگین نرخ خرید آن هم ۴ هزار و ۹۳۰ تومان رقم خورد.
استایرن منومر پتروشیمی پارس هم با عرضه ۴۰۰۸ تن ۹۹۶۰ تن تقاضا داشت، قیمت پایه این کالا ۳ هزار و ۴۷۹ تومان و میانگین نرخ خرید آن هم ۳ هزار و ۵۸۶ تومان بود.
دی اتیلن گلایکول پتروشیمی مارون هم با عرضه ۱۱۰ تنی ۱۹۸ تن تقاضا داشت، قیمت پایه این کالا ۲ هزار و ۳۳۰ تومان بود. معامله گران این کالا را با نرخ ۲ هزار و ۳۷۶ تومان خریداری کردند. دی اتیلن گلایکول پتروشیمی مروارید هم وارد سیستم مچینگ شدند.
در همین حال در گروه محصولات شیمیایی اسیداستیک پتروشیمی فن آوران و دی اتانول آمین پتروشیمی شازند وارد سیستم مچینگ شدند.
🔹کمترین رقابت:پلی ونیل کلراید S65
🔹بیشترین رقابت:پلی ونیل کلراید E6834
🔹کمترین رقابت:کریستال ملامین پتروشیمی خراسان
🔹بیشترین رقابت:دی اتیل هگزانول پتروشیمی شازند
0 Comments