آمادگی ایران برای مشارکت با شرکت های آمریکایی در صنایع پتروشیمی/ ۲ پیشنهاد جدید UOP برای همکاری با ایران

معاون وزیر نفت با بیان اینکه ایران محدودیتی برای ورود شرکت های آمریکایی در صنعت پتروشیمی اعمال نکرده است، اعلام کرد: شعبه اروپایی شرکت UOP آمریکا ۲ پیشنهاد جدید برای همکاری با صنعت پتروشیمی ایران ارائه کرده است.

مرضیه شاهدایی در گفتگو بدرباره احتمال مشارکت و سرمایه گذاری شرکت‌های آمریکایی در صنعت پتروشیمی ایران در دوران پسا برجام، گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی هیچ محدودیتی برای ورود شرکت‌های آمریکایی در صنعت پتروشیمی اعمال نکرده است.

به گزارش پترون به نقل از اپیک، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه برخی از شرکت‌های آمریکایی فعال در صنعت پتروشیمی دارای دانش فنی و تکنولوژی روز جهان هستند، تصریح کرد: شرکت‌های آمریکایی در دوران تحریم محدودیت هایی برای مشارکت در قالب ارائه دانش فنی و یا سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی داشته اما هم اکنون روندی برای بازگشت شرکت های صاحب دانش آمریکایی به صنعت پتروشیمی کشور آغاز شده است.

معاون وزیر نفت با اشاره به آغاز مذاکرات شرکت UOP هانیول آمریکا با شرکت‌های پتروشیمی ایران، اظهار داشت: شرکت UOP در گذشته در هیچ زمینه‌ای از جمله ارائه انتقال دانش فنی با ایران همکاری نداشت اما هم اکنون روی تکنولوژی MTO برای تبدیل متانول به الفین و تبدیل متانول به MEG (اتیلن گلایکول) از مسیر شعبه اروپایی خود آماده همکاری با صنعت پتروشیمی ایران شده است.

این عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه ایران از آغاز همکاری با شرکت‌های آمریکایی به شرط انتقال دانش و تکنولوژی استقبال می کند، خاطرنشان کرد: در مجموع جای بسی خوشحالی دارد که هم بتوانیم دانش روز را به صنعت پتروشیمی کشور بیاوریم و هم صنعت پتروشیمی را توسعه و ارتقا دهیم.

بیژن زنگنه وزیر نفت هم هفته گذشته و در حاشیه امضای قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی در جمع خبرنگاران، تاکید کرده بود: وزارت نفت هیچ گونه محدودیتی برای سرمایه گذاری شرکت های آمریکایی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی اعمال نکرده است.

در همین حال «سیدحسین میرافضلی» مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم اخیرا با بیان اینکه پتروشیمی جم برای ایجاد واحد PDH، با شرکت آمریکایی و انگلیسی UOP به عنوان لایسنسور در شرف امضای قرارداد است، گفته است: این واحد با ظرفیت ۵۵۰ هزار تن و با سرمایه گذاری حدود حدود ۵۰۰ میلیون یورویی در مدت ۳.۵ سال طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی خواهد شد.

گفتنی است، شرکت UOP هانیول یکی از معتبرترین شرکت‌های صاحب فنآوری، دانش نفتی و فرآیند در صنایع پتروشیمی و پالایشی آمریکا و جهان به شمار می‌رود که دارای اصلیت آمریکایی-انگلیسی بوده و هم اکنون در ایالت‌ها و شهرهای مختلف آمریکا همچون کالیفرنیا، لوئیزیانا، نیویورک، اوکلاهاما، نیوجرسی، تگزاس و … دارای دفاتر و شعب بوده و در کشورهای انگلیس، بلژیک، آلمان و ایتالیا نمایندگی دارد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *