تنوعبخشی به سبد سوخت با هدف تأمین پایدار خوراک پتروشیمی
یک مقام مسئول استفاده ازCNG را یکی از راهکارهای کاهش ناترازی انرژی دانست و گفت:با بهرهگیری از ظرفیتهای بهینهسازی مصرف انرژی و تنوعبخشی به سبد سوخت چالشهای ناترازی انرژی را کاهش می دهیم.
یک مقام مسئول استفاده ازCNG را یکی از راهکارهای کاهش ناترازی انرژی دانست و گفت:با بهرهگیری از ظرفیتهای بهینهسازی مصرف انرژی و تنوعبخشی به سبد سوخت چالشهای ناترازی انرژی را کاهش می دهیم.
مهندس علیرضا صادق آبادی درباره نقش پالایشگاههای سیراف در افزایش ظرفیت تامین خوراک مایع صنایع پتروشیمی ایران، گفت: طرح فراگیر پالایش سیراف با هدف جلوگیری از خام فروشی میعانات گازی، ایجاد ارزش افزوده، اشتغالزایی و تضمین تولید حداکثری از پارس جنوبی در قالب هشت پالایشگاه میعانات گازی مستقل هر یک به ظرفیت ۶۰ هزار بشکه در روز در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی دو احداث خواهد شد.
به گزارش پترون به نقل از اپیک، مدیرعامل شرکت زیرساخت پالایشی سیراف با بیان اینکه ساخت و بهره برداری از این مجتمع پالایشگاهی از برنامههای اولویت دار وزارت نفت در سال ۹۶ است، تصریح کرد: با احداث مجموعه پالایشی سیراف سالانه ۱۹.۶ میلیون تن به ظرفیت پالایشی کشور اضافه میشود.
این مقام مسئول با اعلام اینکه با بهره برداری از پالایشگاههای میعانات گازی سیراف حدود ۲۲ درصد به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد، افزود: مجموع ظرفیت گازمایع تصفیه شده و نفتای سبک و سنگین تصفیه شده پالایشگاههای هشت گانه سیراف که میتواند به عنوان خوراک مایع واحدهای پتروشیمی مورد استفاده قرار گیرد برابر ۸۶.۷ میلیون بشکه معادل نفت خام است.
وی، ادامه داد: بر اساس اطلاعات آخرین ترازنامه هیدروکربوری کشور با بهره برداری از پالایشگاههای سیراف ظرفیت خوراک مایع که میتواند در صنعت پتروشیمی کشور مورد استفاده قرار گیرد، حدود ۱۳۰ درصد افزایش مییابد.
صادق آبادی به عنوان یکی دیگر از اهداف کلان طرح سیراف، یادآور شد: درآمد ناخالص سالانه حاصل از فروش محصولات پالایشگاههای سیراف حدود ۱۳ میلیارد دلار برآورد میشود که معادل ۳ درصد تولید ناخالص داخلی کشور است.
مدیرعامل شرکت زیرساخت پالایشی سیراف در پایان خاطرنشان کرد: ارزش افزوده ناخالص پالایشگاههای سیراف معادل ۱.۲ میلیارد دلار در سال بوده که این مقدار حدود ۰.۳ درصد تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۲۰۱۶ است.
0 Comments