آخرین اخبار

سازوکار عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم تا هفته آینده نهایی می‌شود

احمد مهدوی‌ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی از ادامه مذاکرات میان صنعت پتروشیمی و بانک مرکزی درباره نحوه عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم خبر داد و اعلام کرد: جمع‌بندی نهایی این مذاکرات تا پایان هفته جاری یا در نهایت هفته آینده مشخص خواهد شد.

رایزنی ایران با چین برای انتقال پول «صادرات محصولات پتروشیمی

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اختلال پیش آمده درباره انتقال پول «صادرات محصولات پتروشیمی» به بحث تحریم ها و یا سایر موضوعات مشخص دیگر باز نمی گردد و برای حل این مشکل با چینی ها در حال مذاکره هستیم.

قاسمی خبر داد:

به گزارش پترون به نقل از میزان، بهرام قاسمی در جریان نشست خبری امروز خود درباره موانع وصول درآمدهای ارزی کشور به ویژه انتقال پول «صادرات محصولات پتروشیمی» به چین اظهار کرد:  پیش‌تر در ارتباط با وجود پول های ایران در عمان مسائلی وجود داشت که با تماس‌ها و رایزنی‌های مکرر مسئولان و کارشناسان سیاسی و بانکی دو کشور فیصله پیدا کرد.

وی درباره انتقال پول «صادرات محصولات پتروشیمی به چین» نیز گفت: اختلال پیش آمده به بحث تحریم‌ها و یا سایر موضوعات مشخص دیگر بازنمی‌گردد بلکه ناشی از مقررات داخلی دولت چین در ارتباط با مقوله صادرت و واردات است.  بخشی از این مقررات جدید پکن در حوزه پتروشیمی به سبب نوع مبادلات بانکی در این حوزه مقداری مزاحمت و کندی ایجاد کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: برای حل این مشکل با چینی‌ها در حال مذاکره هستیم و این مشکل در مسیر حل و فصل قرار دارد و تاکید می‌کنم که این امر یک بحث سیاسی نیست بلکه صرفا مرتبط با مباحث بانکی و فنی است.

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *