آخرین اخبار

سازوکار عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم تا هفته آینده نهایی می‌شود

احمد مهدوی‌ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی از ادامه مذاکرات میان صنعت پتروشیمی و بانک مرکزی درباره نحوه عرضه ارز پتروشیمی‌ها در تالار دوم خبر داد و اعلام کرد: جمع‌بندی نهایی این مذاکرات تا پایان هفته جاری یا در نهایت هفته آینده مشخص خواهد شد.

مجموعه های اقتصادی دولتی به تعاونی ها واگذار شود

به گزارش پترون به نقل از روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در استانداری آذربایجان‌شرقی برگزار شد، با بیان اینکه آذربایجان‌شرقی از قطب‌های تسهیل‌گر و محرک توسعه در کشور است، گفت: فرصت حضور همزمان با کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در […]

به گزارش پترون به نقل از روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در استانداری آذربایجان‌شرقی برگزار شد، با بیان اینکه آذربایجان‌شرقی از قطب‌های تسهیل‌گر و محرک توسعه در کشور است، گفت: فرصت حضور همزمان با کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در این استان را برای دستیابی به الگویی مدون در توسعه، مغتنم می‌دانیم.

مرتضوی به مسئولیت دو مجموعه دولت و مجلس در حوزه اشتغال اشاره کرد و افزود: از نگاه حاکم بر کمیسیون و دغدغه‌مندی اعضای آن برای گسترش رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی تقدیر می‌کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: برون‌رفت از مشکلات موجود نیازمند برنامه‌ریزی در سطح ملی و توجه به سند آمایش استان‌هاست.
وی بر لزوم تسهیل در واگذاری مجموعه‌های تولیدی و شرکت‌های دولتی به تعاونی‌ها تأکید کرد و گفت: دولتمردان باید در به‌کارگیری و بسترسازی برای بخش خصوصی هنرنمایی کنند.
مرتضوی افزود: تولیدات کشور با اتکاء به دانش مهندسان جوان ایرانی باید به سطح صادراتی و عرضه در بازارهای جهانی برسد.
وزیر کار به مشارکت در تدوین برنامه هفتم توسعه در حوزه رفاه اجتماعی با همراهی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: برای دستیابی به توسعه مطلوب بر اساس اسناد بالادستی نظام، نیازمند تقسیم کار ملی در همه ابعاد حاکمیت هستیم.
وی با گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های سلامت در کشور از مهمترین مؤلفه‌های رفاه اجتماعی است و به این مسئله هم در سطح کشور توجه داریم.

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *